Albahadli.hu - Rólunk

Rólunk

Az Al-Bahadli Kft. 1992-ben alakult, Abdullah Abdulkarim El-Bahadli jóvoltából. Az ő nevéhez fűződött az alapötlet, hogy a Magyarországon akkor még nem kapható egzotikus termékek piacra hozásával egy korábban teljesen ismeretlen ízvilág nyíljék meg a magyar fogyasztók számára.
Társaságunk fő profilja a különféle magvak és aszalványok importja és nagykereskedelme.ínálatunkban a világ számos részéről beszerzett, kiváló minőségű termékek találhatóak meg, melyek valamennyi magyar és Európai Uniós mezőgazdasági és élelmiszerbiztonsági előírásnak maradéktalanul megfelelnek.

z általunk forgalmazott termékek felhasználhatósága széles skálán mozog. A gasztronómiában a keleti ízvilág reprezentálásában nélkülözhetetlenek, de önmagukban fogyasztva, desszertként is kiválóak.

eszállító partnereink kiválasztásánál kiemelt hangsúlyt fektetünk a referenciákra, a jól kiépített és megbízható ellátási láncra és a stabil háttérre, melyek mindenkor garantált minőséget, gyors szállítást és jó ár-értékarányt biztosítanak.